syurga ku

syurga ku

Thursday, May 28, 2009

Birthday my son...Rayyan


puuuiiiihhhhhh........(smbil tiup menutup mata) kwang3x....

lama nye xupdate blog ni...sure org di luar cna dh malas nak jenguk kan...kan...??hehhehe lately ni sy bz sgt + plak terlampau mlas nak karang ayat2 cinta ni...len la kalao my sister in law tu...dia tuh rajin bebenor n suka tul bab2 komputer ni...maklumla guru celik It...(jgn marah pd yg terasa...peace no war ok !!)sy nak share story bersama anda sume...mlas nak story panjang2 la...penat nak taip.

24 Mei baru ni birthday my son Rayyan..Saya buat simple jer tp amat bermakna..3 bln b4 majlis, sy planning nak wat ni nak wat tu...xcited punya pasal...(bkn anak tp maknyer terlebih sudah..)
korang tgoklah pict yg xseberapa indah ni yer..


Anyway thanks a lot kpd cpa2 yg sudi meringankan tulang mbantu sy k..especially to my son yg byk mbuatkan ibu terjerit cna cini dek kerana keikhlasan hati dan kerajinan nyer mbantu apa yg patut w/pun sy TIDAK memerlukannye...


inilah hadiah yg rayyan dpt time besday...sume ni amat bermakna w/pun realiti dia tidak mengerti apa2...hehhehe

inilah keke pemberian bos saya (Puan Rusnah megalite) utk anak buah nyer...sgt best bila dimkn...no wonder la dgn harganyer...
tq2...


ini antara hidangan yg dijamu utk para tetamu yg dtg...

(other food xdan nak snape sbb photograper xterlatih yg snape)...aya ler..not's my husband but aya amy shahira amit



suasana didlm rumah yg crowded dgn tetamu...w/pun rumah sewa tp kehadiran tetamu yg dtg amatlah bererti



har...ni lah hero pd hr itu...anda tgok la sendiri...