syurga ku

syurga ku

Sunday, August 29, 2010

perut terakhir sblum kempis kempus...

Begini la gaya perutku yg selalu dibawa kehulu kehilir setiap waktu...seehhhh.......


selingan gmbr ni waktu bebuka pose di KFc selepas beli baju raya..






seketika bsama mika..



aksi apabila Ryan mendapat "adik segera"....hhehehhehehe....welcoming to Mika !!!











tq sudi pinjamkan si budak Mika kat kitaorg !!!

Saturday, August 28, 2010

scan terakhir sblum deliever...

Alhamdulillah semuanya dilindungi Ilahi..kesihatan ibu & bb dlm keadaan chat walafiat...taraaa......inilah wajah 2nd bb saya ngan en aya....menunggu detik kelahiran sgt2 mendebarkan saya skrg apatah lagi sakitnya xkira masa, tempat dan keadaan..cuma bersiap sedia dari segi mental & fizikal dan kekuatan dari diri sendiri dan especially en aya yg penting..doa suami adalah segalanya....tunggu kelahiran yg bakal tiba bila2 masa...amin....


.........   ..........    ..........

Wednesday, August 25, 2010

menghitung hari detik demi detik....

Lama nye x berblogger...sibuk + malas + penat + bpuasa + sakit badan + melayan somi / anak + & melayan karenah bb yang dah xsabar2 nak kuar dari pintu rahim saya sesungguhnya ....

xtvt di saat2 akhir....
  • Ke hulu kehilir meninjau progress rumah yang ntah kan bila dapat duduk sepenuhnya..renovate x abis2..tup..tup...bb dah lahir pun stay xmsuk umh lagi...xpe la asalkan dapat lahirkan bb dgn selamat itu yg important bak kata en aya..."rumah biar abg uruskan"...ibu pikir bb dlm perut dulu ok...time kasih sayang....(pinjam ayat ryan..)
  • sekarang tgah berjuang menunggu detik kelahiran permata hati saya no 2..dok berteriak tiap2 ae melawan arus "keganasan" yg selalu dok menendang utara selatan timur barat...ank 1st xde la mcm ni dulu tp 2nd, lbih advance plak...mybe perut n ruang dlman dh kembang so mudah la ko nak gerak erk...whatever la...yang penting chat n selamat sumenya...
  • Emosi jgak time nak due sebab nya terasa en aya betoi2 x takecare saya sejak dua menjak ni... bb dlm perut apatah lg berbanding ngan ryan dulu..tapi setiap kali cuba lepaskan perasaan, en aya plak ckp jgn pikir sgt...perasaan je tuh....ehhh.....emosi lebih sgt....asyik2 si ryan yg dapat tajaan kemanjaan yg terlebih2...si ibu mengusung perut duk lyan emosi...huk...huk..huk...dengki okey..tapi time ko nak guna pakai...ko bantai jek xkira masa...ngek !!!!
  • Semoga segalanya selamat dan berjalan lancar...Kpd sume tolong doakan saya selamat melahirkan zuriat ke-2 nanti...dah bersalin saya akan utuskan berita gumbira kat sume...
  • Especially to en aya.....( tolong doakan ibu selamat, halalkan makan minum ibu, teman ibu masuk labour room nanti, jaga ibu dalam pantang erk...) 

assalamualaikum.....