syurga ku

syurga ku

Wednesday, August 25, 2010

menghitung hari detik demi detik....

Lama nye x berblogger...sibuk + malas + penat + bpuasa + sakit badan + melayan somi / anak + & melayan karenah bb yang dah xsabar2 nak kuar dari pintu rahim saya sesungguhnya ....

xtvt di saat2 akhir....
  • Ke hulu kehilir meninjau progress rumah yang ntah kan bila dapat duduk sepenuhnya..renovate x abis2..tup..tup...bb dah lahir pun stay xmsuk umh lagi...xpe la asalkan dapat lahirkan bb dgn selamat itu yg important bak kata en aya..."rumah biar abg uruskan"...ibu pikir bb dlm perut dulu ok...time kasih sayang....(pinjam ayat ryan..)
  • sekarang tgah berjuang menunggu detik kelahiran permata hati saya no 2..dok berteriak tiap2 ae melawan arus "keganasan" yg selalu dok menendang utara selatan timur barat...ank 1st xde la mcm ni dulu tp 2nd, lbih advance plak...mybe perut n ruang dlman dh kembang so mudah la ko nak gerak erk...whatever la...yang penting chat n selamat sumenya...
  • Emosi jgak time nak due sebab nya terasa en aya betoi2 x takecare saya sejak dua menjak ni... bb dlm perut apatah lg berbanding ngan ryan dulu..tapi setiap kali cuba lepaskan perasaan, en aya plak ckp jgn pikir sgt...perasaan je tuh....ehhh.....emosi lebih sgt....asyik2 si ryan yg dapat tajaan kemanjaan yg terlebih2...si ibu mengusung perut duk lyan emosi...huk...huk..huk...dengki okey..tapi time ko nak guna pakai...ko bantai jek xkira masa...ngek !!!!
  • Semoga segalanya selamat dan berjalan lancar...Kpd sume tolong doakan saya selamat melahirkan zuriat ke-2 nanti...dah bersalin saya akan utuskan berita gumbira kat sume...
  • Especially to en aya.....( tolong doakan ibu selamat, halalkan makan minum ibu, teman ibu masuk labour room nanti, jaga ibu dalam pantang erk...) 

assalamualaikum.....

2 comments:

  1. akak, selamat bersalin...i'Allah sumenye berjalan lancar..ameenn..=)

    ReplyDelete