syurga ku

syurga ku

Tuesday, February 17, 2009

Kenangan Tercipta di....

aksi posing yg 'terlampau'

ibu n adik

wau...besh nye...

di basement Times Square

Menuju ke jambatan gantung Sunway Lagoon

Menuju ke water park

Time to go back
Inilah percutian yg sooo sweet dlm family sy...Di pilih pada 08/02/09 sempena beday sy iaitu 08/02/82 utk mghabiskan time together wif my family di Sunway Lagoon dan shooping2 di sekitar KL & Selangor...
Walaupun timming yg cukup ciput kata org (last2 minute) namun apa yg sy kutip, adalah satu kenangan yg amat bererti dlm hidup..Lebih2 lagi dikelilingi oleh 2 insan yg melengkapkan hidup sy..
Inilah sebahagian dr foto2 percutian sy bersama family tercinta...




























































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































Friday, February 06, 2009

Holiday...

Arini dh ari Jumaat. Penghulu segala hr..Ermmm sy arini gumbira la sbb planning nak g bercuti jd..Bos dh bg green light..Sronok ni nak blik umh time rehat boleh pack brg dlm kete dh..Ptg kang pas keje cuma blik mandi n go to holiday....Hip Hip Huray.....

Smlm pkai kan Rayyan suar swimming dia sbb dh x than sgt nak tgu bercuti punya pasal, so kitaorg (sy n suami) 'operate' kan si budak penyenyum tu dgn suor baru..Wah.....teruja nye rasa mcm perenang malaysia pulak...Cantik...Tp.. tang buntut nyer,, fuhhh....berisi..

Xtau dh nak ckp per ni...So, sy arap kpd ahli2 blogger, doakan sy pergi dan balik dgn selamat..Terutamanya kpd ahli kuarga Dania Irdina...Nanti auntie belikan ole2 kat nia cyg yer...

Tgu kemunculan kami sekeluarga apabila kami sume blik dr percutian kami...

Wednesday, February 04, 2009

my planning...

Bulan februari ni bulan yg sgt2 sy nantikan...nak tau naper?...jeng....jeng...jeng... sebabnye 8 februari my bday...huhuhuhu....
Taun ni sy planning nak g mkn angin ngan family sy tp xtau la nak g maner...ermm... puas dah dok pkir...siang mlm pkir...(xcited tu smpai mandi pun pikir jgk)...Tgok ler tayar keter pusing mane nanti, itulah destinasi kami...

Rasa2 jdik ker x erk...Mlas nak beriya sgt tp yg penting sy nak pack dulu bju sy, suami n especially my bb... byk tu kena bwk..ada satu lemari sy bwk kang...bese la pompuan ni jenis nye cerewet..

Erm...pepun sy plan nak turun ari jumaat pas blik keje...(ish...memadai jer dah ler cuti x apply lagik..) ntah la kita tgu dan saksi kan nanti..

Sy smbung citer bila nak dekat date nye k...babai..