syurga ku

syurga ku

Friday, February 06, 2009

Holiday...

Arini dh ari Jumaat. Penghulu segala hr..Ermmm sy arini gumbira la sbb planning nak g bercuti jd..Bos dh bg green light..Sronok ni nak blik umh time rehat boleh pack brg dlm kete dh..Ptg kang pas keje cuma blik mandi n go to holiday....Hip Hip Huray.....

Smlm pkai kan Rayyan suar swimming dia sbb dh x than sgt nak tgu bercuti punya pasal, so kitaorg (sy n suami) 'operate' kan si budak penyenyum tu dgn suor baru..Wah.....teruja nye rasa mcm perenang malaysia pulak...Cantik...Tp.. tang buntut nyer,, fuhhh....berisi..

Xtau dh nak ckp per ni...So, sy arap kpd ahli2 blogger, doakan sy pergi dan balik dgn selamat..Terutamanya kpd ahli kuarga Dania Irdina...Nanti auntie belikan ole2 kat nia cyg yer...

Tgu kemunculan kami sekeluarga apabila kami sume blik dr percutian kami...

1 comment: