syurga ku

syurga ku

Wednesday, February 04, 2009

my planning...

Bulan februari ni bulan yg sgt2 sy nantikan...nak tau naper?...jeng....jeng...jeng... sebabnye 8 februari my bday...huhuhuhu....
Taun ni sy planning nak g mkn angin ngan family sy tp xtau la nak g maner...ermm... puas dah dok pkir...siang mlm pkir...(xcited tu smpai mandi pun pikir jgk)...Tgok ler tayar keter pusing mane nanti, itulah destinasi kami...

Rasa2 jdik ker x erk...Mlas nak beriya sgt tp yg penting sy nak pack dulu bju sy, suami n especially my bb... byk tu kena bwk..ada satu lemari sy bwk kang...bese la pompuan ni jenis nye cerewet..

Erm...pepun sy plan nak turun ari jumaat pas blik keje...(ish...memadai jer dah ler cuti x apply lagik..) ntah la kita tgu dan saksi kan nanti..

Sy smbung citer bila nak dekat date nye k...babai..

1 comment: