syurga ku

syurga ku

Tuesday, January 08, 2013

side income




Tracking Result

 Consignment Note No: 700074129
Date Shipped: 7 January 2013
Origin: PKG
Destination: KUA
Consignee: (KUA)
Content: Parcel
Pieces & Weight: 1 @ 10.00 Kgs
Status:
Uploaded from PKG : 19:11 Hrs - 7 January 2013
Arrival Hub SHM : 20:29 Hrs - 7 January 2013
Transmit from Hub SHM to KUA : 01:29 Hrs - 8 January 2013 

1 more parcel lagi akan sampai ptg nih...yuhuuuuuuu....beh wat side income nih..next week 1 more lagi utk si Rayyan...

Monday, January 07, 2013

org skinny aku pun skinny jugakk....









Skinny lebih menekankan saiz kaki yang kecil tapi pinggang dan cawat hanya sesedap rasa @ mungkin londeh. muzik pemakai jeans skinny pun lebih kepada irama techno dan pop rock.
Seluar skinny, mestinya kecil di bahagian kaki. Cantik bila org yang kurus kering sarung, kalau tak kurus nanti nampak macam lobak terlebih baja. skrang, remaja memang suka sgt jeans skinny, sebab tu penuh kedai Topman. 

trends skrg ni sua kaler2...comey2...hajat hati mmg nk try..giler bkenan je haku nengok org sarung..aetu ms g GM Klang aku ada nmapak 1 kedai jual sua skinny ni..xdan nak belek habis..sebab if belek pun sure la nak try sume kan..time tu aku mmg xde la nak try sekadar cuit2 je...perut dah 9bln nak masuk pun sekat kat peha...mmg xla kan...pendam je dulu slpas bersalin...

sabar wani...sabar.....

lepas bersalin, trends ni makin bkembang..retis2 pun pakai..kene pulak longkang dia muat2 kepala kaki je..bila ko kai heal ke sandle ke mmg ngam2 ces je..aku suka !!

So aku ada belek2 jgak guggle blog2 nak menyambar dua tiga lai..tamak kan..mmg !! aku syor ke en aya minta pndangan sbb yg akan bg komen 1st manusia adalah DIA..Dia pengomen, dia pemuji, dia pengkritik..blaka laka dia..sopapehal usul ke dia dulu..aku ada bkenan kat sorang kakak ni jual..sbb aku tau taste dia, brg dia jual konpem puas hati.sbb dia pakai dulu baru la promote kat cust..so pueh hati walaupun mahal..puas aku duk ukur measurement..dlm pantang harus la kembang sana sini..bentuk badan ideal belum capai target 100% lagi...


1st kami deal 20 okt..ada 5/6 pieces je tgal..avail pun 2 elai je lg..time ni nak xnak je..if dh sold, aku xkisah..ok 2nd deal rabu 2 mgu lepas..org sama jgak...puas aku duk ukur lilit kawasan2 yg ternak lemak..bila dh ngam2, lari sikit tu adatla..aku pilih W30..yg penting pinggang ko..if besar ke blh otter.xde hal..so Done..30

 
  nih antara yg avail..tp skrg dah sold..

 part memtransfer Done..past menunggu adalah 1 kepuasan !! Jumaat sampai brg aku..yg g pick en aya.aku? pun g jugak dlm pantang2 pun...kihkihkih....
nk tau kaler apa? Hasilnya??

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

taraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....

*

*

*

*

*

*

 
 HIJAU

aku kenan kaler ijo ni...ni aku amik saiz w3o..ngam2 je..xde tersentil pun pusat aku..hahahhaha...en aya ckp lawo..lagi la kat 4x aku ngetest sampai nak tido...giler gumbira..nasib pepet dah xsakit sarung suar ketat nih..fuhhhhhh....(** tuh...kelapa haku mmg saiz capai tahap maksima...kelapa ni konpem tersentil2..xleh x.)

KUNING
kaler ni lawa..terang..

MERAH
pun lawa




 NI LAGI LAWA !!
hokni  kot aku ternamapak,,konpem wajib harus aku beli 7 terus. bangsa tamak..
sua idaman hati

tapi kan pada aku, if kai sua ni tumit kaki kene jaga2..jgn sarung tp tumit camnih..

 cegah sblm tlambat...
aku xmauuuuuuuuuuuuuu
nampak ngan en aya terus bergosip..tinge ni je yg dia gosip..nasib tumit aku xde mcm ni..tiap2 mlm aku sapu cream cracked kat 8kaki sblum tido..aku jgak yg rajin..nak arap ke en aya sapu sndiri? adalah diluar keupayaan dia..
MALAS !! 
tu skrg ni duk umh mama, aku tgok misai dah gaye A Galak dah...duk umh mama xde org simpan misai ke kumis..umh sndiri je ada gunting misai dia.. tuh ka tatas cermin toilet tuh..