syurga ku

syurga ku

Friday, March 18, 2011

*sayamaukasikpayudarasayamantop*

senjata kita haruslah dijaga rapi supaya sentiasa kelihatan ngancam gituh !! not londeh2..gelebeh2..hapok2...sume...saya teray ni dulu asil godaan oleh kak intan JKR..tgok camne 
"ABANG SAYANG" ke x...
lalalallalallala.....

ini untuk wanita khususnya yg dh kawin... 

khasiatnya:

*beki payudara kasik montok+pejal
*beki semula pepet kasik rapat+ketat2 gitu
*boleh kasik awet muda tp if tua, tua jgak kannnnnnnnn??
*menopouse sy xtau sbb belum lg. masih boleh memproses bahan2 mentah

Kandungan:
*Air RO
*Kolagen
*Lobata
*Mirifica
*Kacip fatimah
*Serapat
*Habbatus Sauda
*Madu
*Manjakani
*Goji
* Delima
*Kismis
*Ginkgo Biloba
*Kunyit
*Puri Mangga

Harga:
RM35





Hok ni pulak nak kasik kulit kita yg mcm saya ni like *sihitamsitompokmanis* kembali 
gebu gebas+putih+anjal segala..

Kandungan:
*Eksrak tomato
*aloe vera
*ekstrak cerry acerola
*b/current powder
*collagen
*roselle powder
*bird nest powder
*Psyllium  Husk
*vitamin c
*Citric asid

harga:
RM35

*melayang lagi tjuhploh hengget bulan ni..pandai tol kak intan ngayat..ko pun tekene jugak ke Irah? hehehhehe

Thursday, March 17, 2011

bukan aku yg langgar peraturan !!!..sory aku nk byar ! no way !




POLIS: CCN8082 1 saman berjumlah 

RM 300.00

Thursday, March 17, 2011 5:32 AM
From:
Add sender to Contacts
To:
amy_salwani@yahoo.com
 
BERIKUT ADALAH SENARAI SAMAN SEHINGGA 17/03/2011

POLIS: CCN8082 Saman 1 10/11/2010 12:39:00 PM
KUANTAN PANDU LAJU RM 300   
  1-DH710806
 
memang sangkai !!!!! tetiba ko bulan Mac ni la ko nak kene bayar segala saman polis..terang2 waktu ni aku xde nak speed laju2 sbb time ni aku baru jer mula bkerja dari habis pantang..!! so..xde makne aku nak kene speed trex.. So kepada manusia2 yang terlibat sendirik yang pakaigunapinjam kete flat diatas adakah ANDA nak bertanggungjawab???????? Pinjam lajuuuuu...nak bayar??????????? lepas tangan kan???? 
wakl lu !!

Tuesday, March 01, 2011

motifnya


ae ni kami dapat CFO original !!!!

Terima kasih