syurga ku

syurga ku

Thursday, May 31, 2012

combo float budak2

Bila nak kan sesuatu, nak carik time tuh jgak mmg xjumpa..puas duk search supplier mane ada jual..then last aku masuk kat tempat bese aku beli..ngan dia mmg sume brg aku puas hati..quality brg setakat aku deal ngan dia mmg xrugi..

aku carik float sebenarnya..utk holiday la konon2.kat umh dah ada se ms ryan kecik.tu pun aku beli kat Giant je..ni dh anak 2 kene la beli se lg...ikut hati aku nak carik kat big ten je mudah senang..muhahhahah....tp bila dh ae2 duk ngadap pesbuk xgugle xsah..akhirnya aku tinjau fb dia lg..
https://www.facebook.com/babylady.shoopeonline/photos#!/babylady.shoopeonline

then aku tgok se se mane yg bekenan..

yang ni cam comel je..ada roof lagi..hadang panas kot2 nak berendam thari buta la kan..masuk check list tp still tgok yg len..
yg ni rm29.90

yang ni blh laras dia punya sunshade tu..rm29.90 jgak tp mcm xbkenan.cam sempit..cam terkedu je nanti..hahha

yang ni ok jgak.bentuk bintang..unik kan. rm 39.90
tetiba....

 ehhhhh hamikkk !!!! yg ni mcm bkenan giler..baby ngan mak oso can nak berendam sama2.
ada plak menan kat tgah2 tuh..rege dia rm 35.90

 aku dh boleh bayang nanti aku usung zarra aku duk mcm nih..xreti berenang duk gini pun blh smpai ke tgah kolam..muhahahhahah..aku msg en aya mintak pndangan..alih2 dia ckp xpyh la..plampung kat umh dh ada dh.dia xphm & xleh imagine bentuk fungsi mcmane.then aku xplain kasik terang bru dia bg aku beli sbb aku ckp mak pun blh nek skali.kira 2 in 1..baru dia pham.


ok settled.aku deal ngan Mira then online payment rm40 tu pun dpt disc - postage..hehhehhe
thanks Mira.. aku bank in khamis thari, sabtu 18hb dia pos then sabtu kebetulan aku tukar shift turn aku keje sbb nak replace nextweek aku bercuti..blh aku tgu float ni sampai sabtu tu kan..

ok sampai umh aku dh siap ckp kat ryan yg aku beli pelampung nak mandi kolam bagai..dia mmg meloncat suka..

sabtu 19hb kul 1220 dh sampai poslaju dpn opis..yahooooooooo....jeng3x..



aku yg rasmi dulu..mak pun selok tau..hahhahaha.xsabar ni nak blik tunjuk kat bdak2 ngan apak2 sekali..


 hari rabu 23hb pagi aku anta carwash jap kete..en aya nak bsuh sendiri je mlm tu tp kbetulan dia shift mlm blik pun dh kat kul 1230am.kesian..sok pg2 nak bertolak dh..aku ckp xpe anta je.xde la penat ngan rushing sgt nanti..xmahal pun rm10 dlm luar siap vakum ok la..

 ok kete dah siap, sume hal dah beres g bank sume byr utang, draw duit then aku masuk smula opis siapkan keje tuk tgal g bercuti 3ae nanti..

ni mlm nak g holiday..en aya keje..aku dh mula bz nak pack baju,brg2 nak bwk..xdan nak mandi pun terus aku capai beg, pinajm pum umh mama konon nak pum siap2 dr umh.giler 3 branak nih xcited !!!! tu tgok xdan dlm air lg dh selok nak duk dlm pelampung..

Bese aku time nak g holiday ke balik raya ke mmg jemm kepala nak pack brg..4jam pun xsiap nak plih baju.giler cerewet..padahal apa susah..aku ni kang nak match baju ni sama ngan dorang..kang aku ada kaler oren dia xde kaler oren..terus aku jemm nak kemas..tu aku la.cerewet..aku mula pck jam 740mlm.hbis kau tau kul brape..11mlm pun baju xlipat peruk dlm beg lg !! itu tebiat aku..

ok continue holiday kami sempena besday rayyan 4years....yehuuuuuu....
sume aku buat utk anakanda ngan family..muahhhhhhh !!!!