syurga ku

syurga ku

Sunday, July 18, 2010

langkah 1

very tired today dari jam 9am hingga 330 ptg duk memerhatikan bdak2 wiring memulakan kerja pertama mereka..dah la pagi tadi terbabas lg lepas solat subuh boleh pulak smbung tido 3 branak...dh 810  baru bangun nak siapkan segala breakfast utk kitaorg melantak kat umh baru bsama pekerja wiring sbb  nye makan tanggung just paid upah kerja & brg sudah semestinya free....hehehhehehhe.......nak blend lada wat sandwish, tumbuk segala perencah nasi goreng, masak kentang goreng, bancuh air...addooiiiii...siap sume 845am.mandi belum lg..last nye jam 920 jgak baru smpai kat umh PB.seb bek la bdak wiring blum smpai..

Seperti biasa bdak wiring saya mmg cekap mnjalankan tugas..ae ni saje dh siapkan 50% wiring masukkan kabel dlm paip & pasang sume lampu hall, master bedroom, kitchen, tiolet, room 2 n 3..cuma parking kreta je blum sbb masa dh suntuk..so sambung wiring sabtu depan sbb ae biasa tugas lain menanti..

& esok saya ngan en aya akan panjat bangunan TNB nak settle kan bekalan elektrik umah baru..n settle kan tukang tile, pintu, grill sume sbb cuma tgal < dr 2 minggu lg nak masuk bulan 8..sume nye kene settle b4 bln ni..

N esok jgak saya n ryan ada appointment kat klinik Gambut..seb bek en aya dpt cuti khas sbb attend smart solat kat Masjid Besar baru2 ni..alhamdulillah xde la penat sgt nak rush siap kan segala kerja awl pagi sok..

Masa nak mentelaah buku impiana bersama en aya sebentar...catch u later... goodnite !!!








No comments:

Post a Comment