syurga ku

syurga ku

Friday, August 26, 2011

adiah kamu berdua...


Suka nye ae ni sebab dh last keje sblm nak cuti raya...hoyeh2x....selamat meninggalkan sisa2 kerja kat opis selama seminggu..bebaskan otak seketika..Mood raya pun dah bertau sikit2 ni bila nengok keadaan sekeliling..haihhhh....

Ae ni jgak saya dh dapat gaji + bonus raya + kuih raya segala..alhamdulillah rezeki raya thun ni..seperti biasa mmg if poket bekepuk xsah xduk diam2 kat umah..lele tu jgak mau g mall..giler tabiat soping mmg dh kemaruk !! se lg tabiat buruk.. dan tadi jgak sy diamanahkan utk menjaga anak sedara adik, aboy,akim yg dh serasi sgt ngan ryan walaupun baru sehari bersua rapat..mlm ni depa sume tumpang tido n tinggal kat umh sementara tunggu mama dia deliver..mudah-mudahan dipermudahkan sume..amin..

bersambung tajuk entri..

ptg tadik kebetulan en aya off, so lpas blik keje terus bersiap2 nak keluar semula ke ECM. motif nye nak soping raya.jam 6 ptg smpai mall terus la kami meronda2.kali ni bkn berempat tapi bertujuh !! huhhhh.....berlari kejo2,nyorok2 dlm setiap kdai dlm mall tu mmg wat kan tekak ni asyik nak jerittttt jer...dah gaye pasar..cengginih la bila anak ramai..haihhhh penin2..yg klako nye setiap berjalan, sume org pandang sy dulu pastu toleh kat anak2 beceretet kat bontot..hahhahahha....mesti dorang ckp " wahhhh....maintain badan si mak wlau anak 5 !!! " kihkihkihhhh.....

kedai dlm mall yg mula diterjah adalah kdai kasut Clacks..bukan utk saya,bkn utk en aya tapi utk putera puteri kami sempena adiah hari jadi yg dh lepas & belum lepas..si Rayyan & si Zarra merangkap juga kasut utk raya..Niat mmg nak adiah kan mereka tapi ae ni baru tertunai..xlarik budget spend dlm 3rts utk mereka..done !

 si kementot Zarra

si kementot saya juga Rayyan

Lepas dh membeli, terus ke butik bras & things yg jual peralatan dlman wanita shj..hahhahah..kat sini borong bra utk raya dan selai utk di adiahkan...penting utk hari raya..jika xde bendaalah ni, maka xlengkap lah berhari raya..39.90 buy 1 free 1..done !!

 jmbtan gantung

Bila dah membawa,xkan ternganga je kan..jom pulak nek parkson mencari baju raya utk anak buah..same kaler sama brand tp len corak itulah anak ella..60.00 sume. done !!



xhabih lagii tau....

pastu masuk pulak quiksilver en aya carik baju..xberkenan..kuar bodo n terus la ke PDi outlet..kat sini vincci jadik mangsa..kasut heel idaman hati 60.00 less 30.00...kaler ijo..selamat..done !!



kuar mall terus ke Jelita restaurant..nasi goreng kg 2 +  nasi daging merah 1,+ chicken chop 1,+ satay ayam 20 cucuk,+ air limau sirap 1, laici 2, milo ais 1..belasah 47.00..done !!!

Jam pun dh larut kul 940mlm, so bersambung hr len pulak..kihkihkihkih....selagi duit xnmpak dlm purse selagi tuh syaitan menghasutttt..sial sungguh nafsu serakoh !!

so terus blik umh jadik ibu kpd anak2 seramai 5horang..

bila masa nk lelap je mata terkelip2..tup2.....bonus mpk dah masuk bro !!nasib mlm ni khamis dpt la baring sblh mnyebelah...whattttttttttttttttttttttttttttt???????????????????? terus bijik mata bulat xbekelip2 baca msg...rezeki Allah SWT..amin alhamdulillah...kuar lagik ..



No comments:

Post a Comment