syurga ku

syurga ku

Friday, August 19, 2011

anniversary ke 4

 
Alhamdulillah 19 Ogos 2011 ulangtahun saya bersama en aya yg ke 4..

Seminggu sblm date en aya dah gtau xlama ulangtahun kita wak...opsss....haah ek yg ke...pat ekkk...panjang lagi jodoh kita kan... amin.....

Dan apa yg sy rancang untuk UT kami smlm akhirnya terlaksana walaupun disambut sesama family jer..nak makan luar rasanya xla kot..apa yg ada saya masak dan special pulut kining sebagai doa selamat buat kehidupan kami cukup bermakna..Tq sangat2 kat mama nur..

Dan berbuka puasa la kami dengan juadah yg ada...Doa saya buat keluarga terutama suami dan anak2 semoga kehidupan kita dirahmati Ilahi, dikurniakan anak yg soleh & solehah, diberi kesihatan yang baik dan ikatan kekeluargaan disimpul rapi untuk selamanya dan terima kasih atas segalanya...Amin...


Suasana kami semalam..

 1st time rasmi set baru sempena UT..hehehe
berselera en aya makan

 pulut kuning

 rendang ayam

sementara tunggu azan bergambau dulu
 
si zarra terkedu tgok ibu selokk

menghirup air longan + laichikang

amik berkat suami suap..lalallaaaa

ngan jari tgan pun ko nak mkn hehh

turn part si anak sulung pulak..

turn bapak suapkan kat mulut si anak pulak

gembira cenggini la gayanyer..

taraaa.....adiah sepesel dr en aya....tq sgt2..
adiah awak insyaallah tunggu gaji sy pulak minggu depan..
insyaallah..

No comments:

Post a Comment