syurga ku

syurga ku

Thursday, September 17, 2009

Minal Aidil Walfa Izin



Assalamualaikum kepada sumua blogger dan kawan2 yg singgah di belog sy ni..Dikesempatan ini saya sekeluarga mengucapkan SELAMAT MENYAMBUT HARI RAYA AIDILFITRI. Awalkan sy wish hari raya sebabnya saya dah mula cuti dan fokus sy skrg mestilah nak menyambut hari raya pulak.Xde dah nak belek2 belog ni dah..Baju raya sy pun xcarik la ni weh...adooiiiii....ntah ada lg saiz ke x, xtau la..gamble je lah tp ni la pening g last2 minit cari baju raya.xtahan ngan manusia2 diluar sana..uuiisshhhhh...bole wat penin kpala seh...(bkn ko saje tumpang kat dunia ni wehhh....sedar la ckit...)ooppsss....whatever pun sy nak carik apa yg patut tp xlah membazir..cari sekadar yg perlu shj.
Raya tahun ni beraya di kg Pualu Tambun la plak..Ikut turn setiap thun..baru hidup aman bahagia..So kpd sang suami sy tu, raya thun ni ibu dpt cuti lama, so jgn segan2 duk kat kg lama2..i'm very happy spend time with my family, cousin2 yg comey2 belaka n anak2 sedara..

Duit raya tahun ni apakan ada lg buat sy??? (smbil tngan menongkat dagu memandang ke siling pejabat) Ko jgn araplah..dah tua bangka dah..sedar ckit la weh...(diriku berkata sendirian)

Yuhuuuuu....raya ni paling success sgt sbb xsangka2 dpt duit raya dr bos..byk lak tuh...Alhamdulillah rezeki anak & suami..Tq to my BOSS..I hope next raya kasik la byk lg..hehheheheh...(demand kuat)

Selamat Hari Raya buat semua...

No comments:

Post a Comment