syurga ku

syurga ku

Saturday, December 11, 2010

1996- kini....insyaallah..amin


Dulu tawa riang saya bersama ayah dan mak....masa berputar tawa riang saya pada mama abah dan adik beradik...masa berputar lagi tawa riang saya beralih pada mak sedara dan pak sedara....Kini tawa riang saya HANYA pada keluarga saya dunia akhirat
NAMUN MEREKA SUME TETAP DIHATI SAYA SELAMANYA...


itu JANJI saya !!!






KRONOLOGI CINTA SAYA

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Masa mula2 bercinta,bercouple sume nye indah..wah time cenggini akulah couple yg paling bahagia..kenkonon la kan...
chooiiii !!!!!
bercinta bagai nak 'rak'...dream sampai naik plamin sakan...
naik pelamin kah saya????
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


alhamdulillah akhirnya kini pasti....
19 ogos 2007 saya disatukan dgn en aya si masam kepam saya..dialah yg saya kawin xde yg lain dh walaupun penah main kayu 3 (serius ker) saya ngan en aya dan dia jer yg tahu...
rahsia biarlah rahsia...kemudian saya x tunggu lama.memulakan proses menyemai benih dan baja..huhuuuuuuu..terus jer on.
resultnye??
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

 alhamdulillah...terus lekat...konvo bulan 12 thun yg sama saya dh mengusung bb saya ambik degree saya di PICC..kiranya bunting pelamin la..dulu xphm apa la org dok citer bunting pelamin segala mcm tuh...ooo..oooo...tauuuu laahhhh( trademark haji amit) 
kemudian saya dapat la dia...
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


taraaaaa...saya dapat anak lelaki..nama dia Muhammad Rayyan Iman.lahir pd 25/5/2008..
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
kini saya dah ber4...syukur pada Dia...
Amy Nurzarra Iman pelengkap kel;uarga saya

6 comments:

  1. feewitt...moga kekal smpi ujung nyawa..bape lame bchinta??leh lawan kami x??7/8 thn berchinta bru kahwen hahaha

    ReplyDelete
  2. hahahhaah...10 tahun yer ummimikadania...penat sehh....thun ke 11 baru la kwin..bepeluh2

    ReplyDelete
  3. waahh. gile lame kak zu ngn kak wani neyh. mantop2!. sile berkongsikan rahsia kejayaan yea..ta saba nak mendengarnye..haha..=P

    ReplyDelete
  4. hahahhaa...xde pape petua pun...bila dah sayang + jujur + ikhlas + fikir panjang 4 our future then ikatan tu lah yg jd pengikat sampai beranak pinak...insyaallah nawaitu yg penting akak..

    ReplyDelete
  5. one more thing RESTU akak.. must get it !!

    ReplyDelete
  6. okayh. i'Allah. trimas. hehe. =)

    ReplyDelete