syurga ku

syurga ku

Saturday, December 04, 2010

beralih angin

Goodbye P1wimax ...welcome Maxis broadband....majulah anda berpesbuk..berblogging...beryahoo bagai menggunakan bendaalah ni....hehehehhehe....



inilah dokumen yg perlu en aya sign utk rekod dlm bill
saya sebagai photographer dan pemerhati

asisstant maxis tgah check coverage..
line clearrrrr....

ini dia si pembayar bil, si pembelanja bb sume..si kecik adalah si penyibuk saya

dlm hati ada bendaalah ni..hahhahahha...

3 comments:

  1. Aku baru je tukar p1wimax cos maxis charge ntah bende2 huhuhu sdang nk memboikot maxis sbb da terkena huhuhu

    ReplyDelete
  2. huhuuuu..yeke koklie? des ada ckp dlm sembang fb jgak ko tuka p1..aku bru ni kene bill p1 999.02..mcm giler..padahal aku dh settle bil sblm nak terminated p1..tu aku hangin tuh

    ReplyDelete
  3. oyeker ko amek package ape? yg aku amek ni RM49 je die ckp gune lebey xyah bayar huhuhu tapi yang slow je la tapi ok la utk 2 org gune kt umah tu gune iphone huhuhu

    ReplyDelete