syurga ku

syurga ku

Thursday, December 09, 2010

ini utk zarra..


yeahhh mmg saya amat2 teruja bila tgok materials bb gurl..belaka2 cantik, cute, comey & seumpamanya berbanding materials bb boy..tp no wonder la sbb gurl kan nak tarik perhatian si boy sure la sume kene nmpak sempurna..haicehh ...sengal betol aku...hahhaah...

Sejak zarra lahir, sume brg masih diguna pakai atas hak milik sepenuhnya si ryaniman..Bukan nye saya kedekut ke hape tapi masa nak bersopin terlampau pack sgt ngan xtvt penjagaan ryan n zarra lately ni sejak beranak 2.. sampaikan bantal, baju sume pinjam hok abg tp ada aku kesah? selagi bole pakai saya akan pakai..benda2 camni bkn nye ada expired date ke hape..aku xkesah pun...sampaikan botol milk pun saya share yg ryan punya  sbb nye botol milk blh pkai smpai 5thun..ko xpercaya? ce la survey produk yg saya guna..Rahsia...

Semalam dgn jayanya time lunch hour, saya terbang bersama officemate mncari gift utk anak majikan sempena besday dia ae sabtu ni..Haruslah dtg memenuhkan perut yg kosong nanti..insyaallah rumah sejengkal ngan umh mama, apa xpegi nye..sure kami serang..............tgah duk cuci mata dgn jayanya saya telah merembat sepasang kasut yg kiut miut ni utk zarra..comeyyy...mesti kzue suka sbb peberet kaler.hahahahhah...



Dula time ada ryan bila tgok org eret bb gurl pkai baju lawa2 jeles sehhh...ngan mcm2 yg nmpak up to date la konon..aiishhhdlm hati if dpt bb gurl saya pun nak jgak gayakan..hehhehehe...sungguh dengki okeh !! bendaalah ni dh lama bekenan so saya rembat jgak la kat bb home. niat nak beli the 1st bottle milk utk si zarra sbb xpenah2 pun beli sejak dia lahir tp boleh pulak terselit suar ni...haihhhh...hangus enamplohhengget...lantak..puas hati tp bila blik umh tunjuk kat en aya, kene tarik tinge la plak...sengal  !!! tetap redho bila kamu dapat isteri yg kuat menyoping..




Dan inilah saya insan yg dimaksudkan itu..




Sekian utk mlm ini...ryan moh kita tido 2gether2..




2 comments:

  1. feeewitttt...da pandai kai shawl...hahaha...pepel..lawaaaa.....

    ReplyDelete
  2. warna peberet kzue kan....hehehheheh.....ingatkan nak ckp legging zarra lawo...apa daa... rindu ar ikan patin msak tempoyak...

    ReplyDelete