syurga ku

syurga ku

Thursday, April 07, 2011

selok nak daki eberest..kui..kui...

Nak daki puncak 1ae je naik pagi turun petang tapi sebab tu je saya grab ni se..easy + praktical utk saya kemana2 bila sy dlm keadaan mcm nih (supewumen + supemen) melayan anak2 dan somi dlm suasana yg sgt pack nanti bila diatas...humban sume dlm beg ini dan gendong sampai jadik penyu...tp bukan saya yg gendong en aya yang gendong..dialah 'penyu' kesayangan saya...

alikhsan tempat hulurkan sedekah..sratuslimablashengget less sratustigahenggetlimaplohsen.mata duwetan..amin..



trimakasih alikhsan..jumpa lg..



No comments:

Post a Comment