syurga ku

syurga ku

Friday, July 20, 2012

aku suka membeli..

hahhahahhahahhaha.....dah sokmo duk ngadap fesbuk, xsohih aku xbukak se se pages yang jual mcm2 brg..asal yg pelik je ada kegunaan blh pakai bg manfaat aku beli....tp barang nih sepesel sikit sbb nya..muhahhaahha...xnak cite..tp dh dijadik kan rezeki...








aku sangkut sendirik..belit2 10 kali kat tengkuk seat..siap..janji xhogeh2 sudah..senang kan...xdela bersepah2 mkanan jejeh2 kat bwh segala..ni suitable sgt utk yg ada anak kecik mcm aku.suka ngoteh sendiri, nak suap sendiri.nak minum sendiri...

skrg ni jgn kata ryan, si zarra duk bukak katup benda alah ni..nak tunggu luss.sekali aku cepuk tangan tuh, dia sengehhhh..buat balik..cepuk lagik..buat lagik...lantak kau..mak xkoser !!

tgu anak ke 3 kuar, aku kene amik part duk seat blakang,xblh xnak.. en aya dah sound kita bkn berdua dah..berlima skrg..muhahhahahaha....dulu time berdua ruang tgah xnmpak asyik nak duk hempit2..ler nih pndai kau ye..xpe2...mak pahamm..anak2 penting..blh aku monitor anak2 terus..

seat aku skrg ni depan lagik..tp kejak2 kang bila ryan lock pintu depan aku kene duk blakang jgak...blakang bkn blakang seat dreba, kene blakang penumpang depan..sebab nak bg seimbang je kete..hahah aku budget kete aku senget sebelah bila duk sama baris....sengal kan kepala hotak aku...kahkahkahkahhh....

le nih kete aku penuh mahkluk2 yg bebas berlari..LIPAssssssssssssssss....ohhhhh anak2 lipas buat sarang. ni sume sbb makan dlm kete..tp cina ckp pulak makpak wat pojek dlm kete..kahkahkahh..siot je kapir nih...
pojek aku dlm umah la wehh, dlm kete nak wat benda..feel xcukup !!

sekian cite utk tray kete..opss rege dia tigapuluhlima mesia tunai inc postage..

No comments:

Post a Comment