syurga ku

syurga ku

Sunday, December 23, 2012

aku dh jumpa...



yehhhhhhh...akhirnya aku dah jumpa sapa empunya sandle nih...

 ni kes aku sauk masa kat kg family day aetu..masa sukaneka aku pakai..ntah sapa punya sandle pun aku xtau..tp really2 bila ko dah sauk ko jln sana sini gerenti puas hati..mcm ko pijak atas tilam je rasa dia..aku pakai terus jatuh cinta..kaler dia pun wat aku tetarik..cekelat gituh !!

giler best !! xcaya sudah..aku caya..walaupun gaya patern dia ala2 mokcik2 tp aku suka..buatkan kaki aku comfortable nak2 kaki jln cam aku..diri pun xsakit..puas weh aku duk msg sumeorg sepupu sepapat yg aku teka empunya sandle nih..aku just nk tnya mane beli..tu je..

yg 1st aku aim...kzue....akak maddy...ella..sarah...sume ckp bkn..putus asa..tp kepala masih tingat..mgu lpas ella mai umh mama settle kan transfer sek anak dia..dia bgtau aku sandle yg aku minat ada kat umh kmie..mybe anak dia punya..ohhhhhh.....

mlm kemarin tgah aku watsap ngan mber, aku nmpak FM Anis Marjan hijau je button chat dia..apa lagi...terus aku wat2 tnya sapa punya bla..bla..bla....akak bkenan...bila dh watsap, aku suh dia anta pict betul ke x...sekali....
*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*



Correct !!!!!

empunya sandle ni tuhhhhh yg berdiri depan paling kiri..Dia beli kat Sogo rege pas diskon rm55..dia letgo kat aku kira 2nd la tp xgaya pun 2nd sbb dia baru kai 2x..tu pun dia xminat sgt..tu yg terus dia offer kat aku...aku apa lagi..nakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk....terus xmimpi dah


aku dah bayau dh tadi masa dorang ada game bowling sepupu sepapat kat mega lane megamall kul 1030pagi.aku kem kat aya rm50.balik kang sandle aku jgn lupa..

yehaaaaaa....bergaya ala2 senja bila dh masuk 3rd generations..pakai pulak dgn skinny jeans gituh..terus xnmpak senja..nampak begetah !!

No comments:

Post a Comment