syurga ku

syurga ku

Wednesday, September 18, 2013

happy besday Zarra Iman 3tahun



 
AMY NURZARRA IMAN

Alhamdulillah....kejak je dah 3tahun anak pompuan aku sorang ni..tapi kementot..gemuk...peha beso..daging lebih...tp cute !! ni anak kesayangan en aya ngan atuk amit..giler manja !!

bapak dia duk dlm toilet pun, snggup dia duk dpn pintu dgr sore bapak..ntah apa depa borak aku xtau..ni la org ckp anak pompuan rapat ngan ayah, anak laki rapat ngan mak..mmg betul sbb kejadian tu kami rasa sgt2 !! lillah xtipu..

sbgai cth bapak duk sblah driver, dia pun sama..janji melekat !! apa aku heran kan..

  ni cth lagik..molek en aya nak urut badan, ehh kau bila naik ntah..xpe janji melekat !!


ni lagik haku meroyan kenkadang sengaja je laki aku tgah peluk2 zarra nak tido, dia pnggil aku.."ibu...ibu...dengki x? dengki x?...
 aku? wat dono xpndang xnyahut....protes dlm diam !!!

ni bukti yg mmg aku dh xleh duk bkepit dh ngan dia mlm2 mcm dulu..posisi aku dh diambil baikkkkkk oleh si debab ini !!!!

nak tgok??
*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

 1 selimut kau !!! jeles makton

 sapa xgeram tgok je la isi...PADAT !!!
 ce suh loncat sekali...mak aiii vontot bergegar....huhhhhhhh


semalam kitaorg celebrate besday budak ni lpas habis keje.nasib masing2 hbis kul 5ptg keje, so mlm blh dinner 1family..

ok cam bese sms en aya aturkan kita carik kek pastu terus mkn mlm..cadangan approved !!
Habis keje kitaorg lepak jak umh mama wan..borak2 pasal kebun pastu kul 640ptg kitaorg gerak balik..kedai kek aku xtau kat mane yg prefer org melayu punya..dlm kepala otak SR je kami tale..drop kat RS im tp xde yg bkenan.ms tu dh maghrib. alang2 mlas nak blik umah. kang nak kua semula bcinta..so solat kat masjid je. masuk bndr carik kedai intan oven pun dh tutup.kedai kek sg wang ada tp cina..kesudahan nya SR Sri Dagangan jadik pilihan jgk.kali ni nekad hentam je apa pun xdekek cirik2 budak2 pun xpe sbb tangkap muat.

jgn pelik..motif beli 2? tuhhh kang bergaduh nak sesorang..nasib xbeli 3..byqa xreti pape kan..tu pun sekerat spoloh hengget..ntah apa aku beli se slice mahal nak mam***...
sugar doll tu aku sengaja nak kasik effect kek budak2..tu stand happy besday pun aku mintak sbb sengaja nak meriah kan padahal kek cinonet..kihkihkihhhh


kebetulan mlm tadi ada game Phg vs NS.. naik semput tekejo2..yg jantan selok nak blik ngadap tv..xsabo2..diam lebih baik..terik muka sikit, ko tau la peel wanita ni kan..

cadang nak pekena ikan bakar kat peramu tp jauh sgt so Sara Thai Kitchen tu layan..aeni ibu kau belanja..ingat ibu kauu !

nasib byqa tido.taruk diam2 dlm car seat letak atas meja.kebetulan time tu xramai sbb kul 740mlm baru..elephant army bersepah kat tepi stadium lagik..ehh tetiba.

 nasi putih 2
rm2.60

 kami request ikan siakap yg kecik..sekali dtg panjang dr pinggan
konpom cekik darah rege ikan
Ikan siakap masak 3 rasa
rm41.40

 Sotong goreng tepung
rm10.00
(yg sederhana)
sotong celup tepung kat sini pd aku xberapa kick, tepung je mak ai gemok semacam, xgaring sgt.
kat Ana best.blh masuk

 telur dadar
rm1.50
ni telur tertumpah mintak 1botol.
lencun

 kangkung goreng belacan
rm5.00
superb!!

 tomyam campur..
ehh tetiba xde rege plak dlm resit ni..xkira agaknya..
caner?
siyes baru belek ni..

 aku xtipu
xdekan..?

Air kelapa laut en aya
rm3.00
Air Tembikai aku
rm3.00

xmkn pun lagik..cuma sedut2 air je kasik ilang dahaga..bergambau dulu pape hal..

dia selokk ke benda ni je sbb comey..
manis aku rasa sbb pure sugar
rm2.00

disebabkan letak 1slice nmpak mcm klaka,
apa kata kita cantumkan lain2 perasa bia nmpak besar sikit.
yang kecik sikit tu Turkish Indul rm10(ryan)
yang besar sikit tu Choc Fudge rm7.50 (zarra)

muka gembira nak cekau sugar doll tp kene bulat mata ngan aku
kauu !!

eiiiii malas nak taip

 
tutup mata

 hah yang ni mmg suka potong kek..xkisah la kek apa, sapa punya..mmg dia suka

mcm tu la kami celebrate smlm..simple tp penuh makna..peluk2 cium2 kat zarra atas katil bila nak tido..bg semangat kata2 sikit terus buat muka nak tampa je rasa..
biang..

hadiah zarra kitaorg dah include skali trip ke Indonesia aetu..tahun lpas adiah kau ke Singapore jgak kan? ehh ye ar..best kan ko zarra..trip ajer..

 "HAPPY BIRHTDAY TO MY LOVELY DAUGHTER BIZARRA.....be a good girl !!! "

amin....














No comments:

Post a Comment