syurga ku

syurga ku

Friday, January 20, 2012

turn Ryan & Zarra

Playground 3 in 1

3 IN 1 PLAYGROUND # SLIDE
# SWING
# BASKET BALL NET

PRICE : RM499 INCLUDE POS SEMENANJUNG

SIZE :170cm×170cm×130cm

VERY BIG N STURDY SET!!!

WEIGHT AROUND 25KG!!

Taraaa......makin bersemak..makin bersesak..makin menyepah...makin menyempit..... bila sampai p/ground ni nanti... tp nak wat camne dh ada anak2 adalah menan2 dorang kan...
Ni sume utk budak duahorang aku tuh adik ngan bb..

Ingat lagi x aku ada beli i-pad for Ryan aetu..Ha ni pun aku beli kat penjual yg sama jgak...kira 1st time la aku beli menan gedabak besaq camni..was2 jgak kot2 kang smpai haihhh tipu ke apa ke..rosak ke kan...tp insyaallah aku harap xde. if korang mau servey2 nak kenal, moh klik sini..


Dia ni jual ikut sistem men kutu..Harga jual rm 499.00 include postage sekali..if kat mall aku rasa rege dia larik jgak tp adatlah if dah buat jualan online kene lah amik % sendiri..aku paham..
Bila aku msuk page dia ni (nama dia Na) aku terus interested nak tau lbih lanjut..aku tgok cara byr, komen2 sume nmpak cam menarik so terus aku on nama utk join sama..masa aku on tu 20 Jan aku ckp nak join then
 Na masukkan nama aku.
Aku pilih turn bln Feb sbb ms tu xramai lg yg tau kot..so sorang paid 100.00 (5kali) x 5org = 500.00..ikut la turn ke berapa korang pilih..sampai la bln 5 nanti baru hbis kutu batch aku nih..
2nd batch settled
1)28/01/12 : Tiny Tots Collections (TURN)-paid
2)28/02/12 : Amy Salwani Amit-paid
3)28/03/12 : Rosila Mohd Yusof-paid
4)28/04/12 : Puteri Raihanah Syafiqa-paid
5)28/05/12 : Kat Kathy-paid
 xpe la byr ansur2 xde la nampak sgt kan..Ni pun sume utk anak2 aku enjoy..mereka suka kami pun suka..
Aku beli ni pun sbb nye kenkadang dorang nak jgak outdoor kat taman tp ms tu la limit sgt..kene time kitaorg lain2..kan ke pyh tuh..nak tunggu ujung minggu xtau lg..byk ke len time tuh..
so, hadap lah korang sampai jemu..utk budak2 len pun oso can blh men sesama.selamat didepan mata aku.

So sekarang bln 2 dah ni turn aku pulak insyaallah...Giler aku pulak xsabar..pat minggu dr sekarang...

No comments:

Post a Comment