syurga ku

syurga ku

Sunday, January 22, 2012

Zarra tindik 1 thun 4 bln

Happy Chinese New Year......Ae ni aku dapat cuti tp sok dah kene keje..ni slot zarra kene tindik tinge..Mula hajat ni dah lama aku nak buat kat anak dara aku sorang nii..dh lama nak buatnye tapi masa..keadaan...supporting...buat aku hold kan dulu....ramai anak2 member, aku tgok dorang tindik anak mmg kiut nak2 masa kecik2 cam zarra...very da sweet..

Lepas balik kenduri umh jiran ---> tuka baju then kami kuar jln2..masa ni mmg xde plan pun nak tindik dia..just jln je sbb cuti kan..jadik kami ke Ecm terus..time ni xla ramai sgt org CNY, biasa2 je..xmcm raya kita semputtt ! selangkah masuk ikut pintu belakang...tapppppppppppppp !! terus terpandang http://www.pohkong.com.my/ Aku pun terus ckp " jom tindik ..!! sekali en aya dah tarik muka xnak..dia tu satu je alasan xmau SIAN.. tp lepas dah aku motivate sikit bla..bla..bla...dia setuju then kami terus masuk....

Mula nya kat sini aku nak buat http://www.wahchan.com.my/ sbb ada mber mama aunty ERIN kat jln Bukit Ubi tu tp CNy konpem tutup..

Bila aku dh msuk dlm tu, terus aku teringat kat anak member aku si Puteri Rania Sofea http://www.facebook.com/#!/media/set/?set=a.2879805627644.141339.1035131561&type=3...hehhehehehhe..lagik la kuat perasaan aku nak buat ke si anak aku Zarra..akhirnye ke tempat yg sama jgak walaupun xde plan pape.

Mau tindik? 1st chinese tu tanya aku..Yup for my daughter ni 1thun 4bln...tapi aku request mau tindik sekali 2 2 belah xmau se se..biar dia sakit sekali je.kang buat se se kang,dan tindik satu tinge, yg se lagi xmau dah...

ok..
aku pun seat amik tempat sesuai..time ni zarra cam bese lagi.
xtau pape.tp si Ryan dah becok bertanya.nak2 bila dia nmpak pistol..huhuhuu....si zarra siap tepuk tgn lagik gumbira..tunngu la ko jap lagik...

Ni time nak marking tinge..byk kali tanda masih jgak xcentre..mmg betul perasaan org yg xkene tindik ngan org kene tindik, debo dia lagik KUAT !! konpem !! aku pulak dupdap lebih..ok bila dh siap marking....

Jadik mcm ni...en aya xde nak snap gambar pun just terus RECORD situasi Zarra...meh layan kan.....


Hah kann.......aku dah habaq..mula tu relaxxxxxxxxxxx je tp bila dah Tappp....huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....kih3x.....pulak tu dulu time aku tindik ubat sejuk dia sembur b4 nak tembak tp ni tembak dulu baru sembur..cuak jgak aku sampai tnya kat dia xde sembur dulu ke baru tembak?hahhahahha....

nak sembur tu air xkuar2 pulak dah...sengaja je wat suspen smpai amik boto lain pulak..picit2 last2 kuar jgak tu pun Zarra dh melalak..

Lawak betul la ..puas aku duk pujuk2, dlm otak aku lepas zarra tindik aku nak umpan dia menan ke coklat ke nak suh dia ralit..tp kuar2 kedai Poh kong....lupa da.....dia pulak siap berlari...mybe xsakit tp aku guard jgk takot kang....xpepasal rabit tinge dia...

Then masuk Parkson...cuci mata ...terus tuju syurga budak2------> TEMPAT MAINAN..kat sini kitaorg lok je apa kamu nak buat asalkan kamuorg puas..

 ni dh blh tersenyum..

 dh lupa tindik tadi..

 tu har mandur yg besar sekali tuh..pilih mane nak...hamboihh sedap je kan ayat....
nasib purse aku ada tigaploh hinggit je bang.....

 ni topeng cemas xmelayang patpuluhpat hinggit..wat peel dia nak jugakkkk....pengsan

 acara mencari menan pilihan hati masing2..

masih xpuas..

 ke lain pulak

 cuit rabbit

 aku nak beli dah dora tu yg terbaring nyongsang tuh tapi dia nampak si abag....

gendung beg skolahh, xjadik la beli Dora..selamat lagik..

Maka lst2 nye 2 2 pun xde dpt pape...moh kuar balik dgn tertibnyer....

No comments:

Post a Comment