syurga ku

syurga ku

Saturday, November 07, 2009

outing day family



outing day???? emmmm mcm tu la sy if xde apa nak wat setiap weekend...seharusnya saya mempergunakan peluang yg ada sebaik mungkin utk my family utk mengeratkan kasih syg....huwahuwahuwaaaa......Dulu hr weekend kami sentiasa free tetapi sejak dua menjak bila asben saya sibuk bgelar petani moden, masa pun terbatas...Tp xkesah lah sbb sume tu utk life saya & family....

Setiap minggu, menu masakan selau bermain dlm kepala...apa yek nak masak ae ni???????......ikan msak asam pedas?.....patin masak tempoyak?......ikan bakar bersama petai?......tomyam?......ishhhh.....nasi ayam?.....penin2....

Asben pun menyampuk......"xpyah masak ae ni...jom kita mkan luar....hip hip hurayyyyy.......dlm sibuk mendandan diri dr si kenit hingga lah ke si besar (mcm la ramai makhluk dlm rumah saya da....) saya 1 family pun menuju ke restoren yg menjadi pilihan saya iaitu.....SARA THAI TOMYAM....suasana ala2 kekampungan menyeronokkan saya ketika perut diisi.....



menu kami.
lamb chop xsampai lg...


nasib baik anda lelaki..
ketidaktertibpan anda serupa dirumah


tembaga pict


rayyan


Selesai saya mengisi perut, sy menuju ke shoping complex...






kaki asben saya tu tepi tu...


men nyorok2 ngan abah

Setelah penat berjalan & membeli "sesuatu" untuk pasangan masing2, inilah yg dapat dicapai & dibeli. Buat asben, this present special for you... & tq so much utk asben..X ternilai apa yg dia kasik.saya sayang kamu !!!


 Untuk asben saya..(18sx)kui...kui...kui...


Kain telekung dr asben utk saya.
TQ......very sentimental value !!


Kad kami bedua


Kad dr saya utk asben tersyg

 
kad dr asben utk saya..
(ignorekan ayat tonggang tonggeng ini)


Pada saya angka hanyalah angka..& pd saya setiap waktu amat bermakna. Just utk mengeratkan hubungan antara suami isteri..For my son,nothing present for you just kiss from mum & dad enough !!!







4 comments:

  1. 2 kamy n abg aya... i miss u !!!!

    ReplyDelete
  2. alamak.....akak tau jgak ker??? masyaAllah....secret tau.....

    ReplyDelete