syurga ku

syurga ku

Saturday, June 05, 2010

present adik




 baru sampai dah menyandar takut bb amik...
kupik la

present dari abah

tuuuu diaaaaa........present besday dari abah utk anak kesayangan beliau.....xalih2 smlm ptg lori dtg umah anta almari baju ryan...wahhhh.....terkasima wajah seorang isteri melihat suami yg berjaya menghadiahkan sebiji almari buat putera nye sorang nih..baru je si ibu menyebut2 nak beli utk bb nanti, si abah pulak dh amik turn..so..yg lama kita kasik kat bb jer..alhamdulillah duit jualan kambing Agro Best Trading lekat lagi.
rezeki ryan.

Cute sgt almari en aya belikan..sesuai bangat ngan ryan..si ibu mengambil part mentransfer segala baju dr almari lama ke almari baru & ini lg memudahkan si ryan memilih baju sendiri sbb nye...tang pemegang sama level ngan ketinggian ryan..

present dari ibu tunggu...kita makan angin kat KL nextweek..hehheheheh...(berangan xabih2) insyaallah..

Xtvt petang sabtu td g ikut rombongan pengantin ke Felda Bukit Goh sblah family en aya..
rindu masakan opor daging dan td dengan jayanya saya dpt melunaskan keinginan yg mcm2  tuh bila menu yg dihidangkan ada masakan yg saya suka..anyway..sume makanan lazat belaka.
kenyang alhamdulillah..

ni diantara pict yg sempat di snap di lokasi kenduri.








firdaus & shawal

poksu & poklong

ole2 dr pihak pengantin


** malam ni dpt undangan dr poksu dinner kat tanjung Lumpur...hurayyyyy....



No comments:

Post a Comment