syurga ku

syurga ku

Monday, November 15, 2010

bila dia dapat laptop....

Puas digode hp saya ngan en aya nak men game ular sampaikan hp en aya kenkadang nak taip msg pun terpaksa hempas ke lantai sbb 'jem' dek penangan si ryan..Puas jogak la ngecek nak men game lembu kat laptop tp xde nyer nak bagi kang abih jahanam segala file dlm tuh..

ishhh dh semakin menginjak dewasa ni dah makin tau sume perkara tp lately ni lpas dia dh kene ngan saya masa kat Melaka walaupun saya dh janji dlm diri tetap saya mungkiri sbb setan dh berjaya menggondem saya yg lemah gemalai ni..wakakakakkakaaa......Dan ni lah aksi2 Ryan bila laptop dah bersatu ngan kepala dia....






video terpaksa di hold dulu atas masalah teknikal...
sekian

No comments:

Post a Comment