syurga ku

syurga ku

Wednesday, November 10, 2010

genap 100 cerita

Ae ni ae ke3 saya bekerja..so far ok  xde la stress sgt berbanding 1st day..nextweek dah raya haji , ofis tutup mula dari rabu sampai la ahad..huh ni yg mood nak g kerja meluap2 ni sbb xlama cuti pulak..n then sambut besday en aya..n then attend tunang sis in law minggu 27hb..1st week Dec majlis cukur jambul.... mmg pack sungguh masa sedar x sedar dh nak menginjak tahun baru 2011..

Planning raya haji pun xde lagi.xtau nak celebrate kat pekan or kuantan..ikutkan turn raya haji kali ni n raya puasa tuk thun depan kat Pekan, TAPI mmg sah2 la PEKAN !!!!. jgn potong turn saya yer en aya..

Ok bukak cite tentang saya pulak..Sejak habis pantang rituh, lobang bontot saya terasa mcm disiat2 jer.Time nak be mmg bercinta duk dlm tandas bertenggek bagi mengeluarkan sisa toksin yg ternyah kelebihan nye..mmg sengsara !! sembelit xabis2..adooiii....dh nak duduk pun terpaksa kemutkan segala yg ada smpaikan hajat en aya nak 'berended' tpaksa ditolak secara halus kerana kebocoran lubang bontot yg makin parok giler smpai nak jln pun tpaksa dikendurkan kaki..kesian en aya..kang mau dilayan, saya yg sengsara last nye..so, rehat buat seketika..

Se lagi penyakit yg mula nak merebak adalah ketimbitan bwh mata..ni mmg sakit sgt2..hatta nak solat pun mmg giler babaz sakit..bila tang nak rukuk..mak aiii....nikmat !! nak kata skodeng en aya, bukan skodeng..minta izin dah..kot layan vcd haram yg en aya rampas sorang2 kot ni la padahnye..tp dh minta izin jgak..mencuci dosa mybe..
pasrah dan redha...

b)Se lagi penyakit, kelapa dara saya bengkak terlampau2..semalam punya cite jam 1230thari, kelapa dara mula bagi respon minta dinyonyot...xkehirau sume tu..sambung berchatting lagi...dan sejam sakit xtertahan...mmg if terlanggar pape mmg nak sepak terajang la..sampaikan nak angkat file pun sakit..nak duduk pun sakit hatta nak pegang..sampaikan bra terpaksa dicabut.. pun masih sakit..pum breast pulak mangkuk hayun betoi lepas beli beli asyik rosak jer memanjang..bangang.!! yg buruk jer ada boleh la pkai tu pun rembat yg makteh nyer tp syg la susu fresh tpaksa dibuang sbb pum dh x elok..bedal jer...(tuh cite kat umah pum2 segala) alih2 mintak izin bos kuar jap mencari si zarra sat kat seberang ofis tapi dia pulak tido lena...heh...ni xleh jadi terpaksa kejutkan..uuhhhh...lega tp masih byk.zarra nyonyot pun sikit xmcm ryan dulu..tp kurang la beban derita sakit..time ni mmg padat n pejal segala kopek yg tergantung ni..& pagi td dah amik langkah selamat bekalkan pum ke ofis supaya xmerana sorang2..

1 comment: