syurga ku

syurga ku

Monday, February 14, 2011

mini zoo taman gelora

ishhhh malas nye nak tulis..apakata bagi point cukup..

  • kuar umh jam 540 petang
  • sampai dlm kul 608 petang sbb jem giler arah teluk cempedak
  • ke taman gelora mini zoo sebab dh janji ngan beruang n kawan2 nak jupe mereka.
  • 1st masuk pintu zoo mngimbas memori kecik2 dulukala.
  • Ni bukan tempat cintan cintun saya dulu
  • Port saya dulu jauh..sebab nk motor nak la jln jauh2..en aya suka nek moto sbb dapat rasa apam aku..sengal..dulu giler gatal !! ko zarra jgn ikut peel makpak kau bila besau..sungguh jahilliyah..
  • last2 park kat luar tepi jln jer.
  • 1st kitaorg tgok ular..dia je yg pegang..sebb dia berani.ikutkan nak jgak pegang tapi geli...
  • lepas pegang ular, kitaorg terus naik atas haiwan2 sedang menanti kami anak branak.
  • pegang si zarra mmg melenguhkan tangan..dah la tangan tinggal tulang..
  • sebelum nek atas, duk depan kat rumah burung dulu..
  • sokmo pict xmenjadi bila snap of en aya
  • sedar2 dah....ishhhh...
  • nek pulak ke atas..sambil naik tangga kalori byk dh terbakau sebab tangga memang nak melangkah jauh beno langkau nyer..harus ditonggek kan sikit bontot ye..
  • bergambau lagi kat kandang apa ntah..
  • pastu nek lagi..turn si bapak pulak amik alih dokong zarra..
  • bergambau lagi dan lagi..



  • pas dah habis tgok haiwan2 sume masa nak men taman pulak..
  • ni pict nak turun pun masih dan snap..

  • dah sampai kat taman.jumpa mber aya..mek yah..
  • bergambau lagi








  • tamat.dah malas....
  • SELAMAT HARI MAULIDUR RASUL...

No comments:

Post a Comment