syurga ku

syurga ku

Wednesday, October 26, 2011

xtvt @ weekend


Kami mmg kaki jalan !!! anak2 membesar bagai juara dlm kereta.. follow en asben ke tempat keje di tmn gelora.sambil2 tu kami org mkn angin di bwh pohon rendang..kui..kui..kui..


 ni si Ryan yg snap.aku xbesedia pun lagi..
xpo la janji hado.nak arapkan si bapak, HARAMmmmm....
xde prasan nak smpan kenangan pun..

 ni pun nasib dah ready sikit
 w/pun tuan body xcntik mane pun..sendirik qadokan dirik..

 
ni dh mula gerakkan kaki atur lgkah ke depan.


muka sidepan.tekenyit2 than kencing

 
si bapak dlm wktu keje masih kuat ngulo..
mmg ni la keje mereka..


 rehat kejap


nak men kete sewa tp aku malas nak bwk
sbb time ni kene awasi..


si kementot kulu kilir sorang dirik


puas dok, men ranting kait2 daun koto..


si kemenotot xreti penat..


ha akhirnya ibu mu tunaikan jgak hasrat kalian..
see...baik jgak kan ibu mu..



BILA dh jam 5ptg, si bapak dh abis keje, jln lagi ke depan sana..tgok berok2 jap



time ni emosi begambau sgt2 tinggi !!
sbb berok nye pasal.

ni la muka potong stim..mmg xmoh bgambau..ada je peel

 sat g molek lak mood bgambau beliau.

akhirnye laki aku tonjoklan diri begambau bersama..


HABIS..cite yg singkat minggu kemarin baru nak simpan..










No comments:

Post a Comment