syurga ku

syurga ku

Friday, February 01, 2013

lungage Iman's


lama dah aku carik lungage utk dorang ni..nak2 si ryan suka sgt tarik lungage kami bila nak g bercuti...aku ada gak survey kat mall2..postpone...bila tgok postpone....postpone....hahahhahahaha....xcapai budget..

aku bukak fb ae2, so aku ada gak terperasan lungage ni byk saiz yg blh kita nak tp different price la ikut besar mana.12"..16"...20"...24"...ada pulak buka utk sistem kutu..

So.....aku dingdong ngan en aya nak join skali.sbb xrasa if ko men camnih.nak beli sedebuk blh bila bgaji tp gaji je aku hemban ke lain dulu..kahkahkah..rasa bazir je nak beli sedebuk..ni aku join sbb time tu aku dlm pantang so xde terikat sgt..kutu weekly rm23 x 10w...

ok turn aku smpai 30 dec 2012..aku pilih yg nih

 car Mac queen 

pastu tungu la smpai dpt...tp tgu punya tgu dah lama sgt xdpt2 aku pun risau..push punya push stok ni xde lg upernya.. aku nak je cancel sbb takut kene tipu..bkn xcaya tp bila dah deal org atas org ni pyah..akhirnya dia suggest aku lungage ready stok if aku xnak tgu dah...

 1

 2

 3



 4

So semestinya aku amik yg no 4 tuh..kaler cantik antara yg dh ready..en aya pun suka..so konpem tukar patern...tgu 2hr lg...

pun haram nak smpai on time !! hanginnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn..
ni lah aku ckp bila deal org atas org nih..cuak kejap...

kat 1 bln lungage ni stuck..akhirnya smlm, adik ipau msg ada brg smpai umh maktua aku..
jeng3x.....

akhirnya !!!







puas hati..ni dorang bukak lepas blik outing kat ecm smlm 1st time outing ber5..so beg ni khas korang share ber3 :-
Rayyan - Zarra - Qalissh





 ibumu yg mengikhlaskan hati puaskan hati korang...
saje tyang baju baru beli smlm..kehkehkehhh..
opssss besar tetek..

No comments:

Post a Comment