syurga ku

syurga ku

Friday, March 22, 2013

besday mak...


kali ni besday maktua aku jatuh ae khamis 21 mac..57 tahun dah dia..kali ni kitaorg cuma dpt undangan melalui sms je from ina..jemputan makan malam.....tet..tet..tet....jam 830mlm destinasi memula planning nak tukar tapi last2 kat Ana Ikan Bakra Petai jgak la..sbb nak meraikan besday maktua.ikut selera dia.kami follow..

Tahun lepas dah sambut tp kat New Horizon Restaurant..Kali ni ina yg palnning..Dia jgak belanja kitaorg sume mlm tuh.xde donate2 pun.alhamdulillah..maseh Ina semoga dimurahkan rezeki..aku mcm bese pick up maktua kat umah.dia pun dh dpt agak dah..xpe la at least dia gumbira..kali i sorang anak dia xdpt join.kat shah alam..yg lain sume ada..opsss sorang lg ex SIL...

Kek kali ni layer pandan..giler best !!

Malas nak cite dah..anyway Mak

"Selamat hari Lahir.Semoga Dimurahkan Rezeki Dan DiPanjangkan Umur"
























Semoga Allah berkati...Amin

No comments:

Post a Comment