syurga ku

syurga ku

Monday, March 11, 2013

tab ai..bkn u..ai !


huhhhhh... lama xmembelog..sejak dah kai tab ni online thru tab jer..nak wat blog thru tab..tapi xreti..muhahahhaha...ehh bakpe haku hamik tab nih? entah ek..dulu anak aku si ryan nak men game hp bapak dia sokmo, aku ckp beli hp len la senang ko ngadap game..pastu aku terpikir dorang selalu g jln2 so nak bg ralit boleh tgok movie ke hape..beli se la hp besor..

sedap je haku ngoder nak tab ni..function dia pun aku xdan belek..konon2 utk anak2..waiting sampai cukup duit..tapi xdan sampai, aku dah sambar gadget nih dulu..sbb korang la xsabar2 kan..

aku pilih ni..mybe sbb guna android.mula nak iphone tp sbb xguna android 
so amik je lah yg ni.nak screen besar kan.
hamik gedabak

 balik sek terus heret dia g bndar.
game xpenah lepas..
xnak blajar aku siat tinge !!

 mcm2 hp.cuci duit je

 ni tgah install 

 ok siap


tp ipad korang xdan seminngu beli, tab ibu nyusul.aduhaiii....merelakan kau pergi..muhahhahaha...


skrg cebek enbeg pun mcm kelek Bizara je rasanya..giler rebeh bahu..bayangkan purse haku, losyen haku, htc haku, tab haku, ipad bebudak, charge, kunci kete/opis..perghhhhhhh...nak kene beli enbeg baru nih..motif ? sengaja carik alasan kukuh nak enbeg kan..Lama xg Sogo ehh tetiba..

Best woo guna tab..xterusik dah komp opis.hehhe..jap2 kang tab...jap2 kang charge...jap2 kang watsap...hheheheheheh..

 ni wallpaper watsap aku mula2

pastu dah tukar kpd 2beranak ni pulak

ni wallpaper tab aku..riang kan? hahaah
syg aya ketat2 walaupun dh gemuk.

terang mata aku mewasap..jakun x? jakun x? JAKUN !! arghh lantak..ehh tetiba aku suka merah ker? baru pasan.




aku xsuka merah..aku suka cekelat !!

aku try install belog dlm tab ni..Done..yahooo..sekali lagi kejakunan tersembul.

omg ginih rupanya..1st time weh..jakun2

 ni memula aku nak tulis thru tab/enpon la konon2

sekali...buta !!
xreti..

tu dah jarang update blog..hahhahha...tab aku ni aku taruk kad bokban..htc aku taruk kad tel.dulu aku takut nak msuk htc sbb dh penah kene ratus2 bil dlm 2ae sbb aku xreti nak off data mobile..skrg dh tukar guna htc aku delete habis app dlm htc !! takut bil melambung punya pasal..

tab aku ni semata2 utk line tenet je lah..rm48 monthly convert dlm bill maxis aku..guna la smpai lebam.takat 48 je la xgerak.

aku xreti lg nak guna micr office dlm nih..sepupu2 aku gode aku tgok je..sorry hakak cuma tau watsap...pesbuk..tgkap gmbor..insta..edit2 gmbar je...kihkihkihk..

Parking baik tab bwh bantal setiap mlm..lene..lene...lene....



No comments:

Post a Comment