syurga ku

syurga ku

Monday, January 18, 2010

Ryan n the gang


Gini la apabila petang bosan asyik teperap di rumah..Ryan yang selalu ngamuk skali skala nak tukar angin noughty dia men kat luar rumah membuatkan saya kenkedang nek geram.. Bukan nya takut apa cuma apa yang dia dok men itulah yang saya xsuka.Dilarang kang menjerit xtentu pasal. Pesal la ko suka buat ibu nek angin cenggini hoh? Ae kelmarin ada ke patut kete yang xpernah saya bwk ke jalanraya dia boleh bwk & lepas tuh boleh plak angkat letak atas tilam saya?
uuuuhhhhhhhh.......memang ko xmkn saman !!!!


Lagi se yang hang g kutip segala sampah sarap umah jiran sbelah tu nak wat gapo? Habis longkang umah penuh ngan semua smpah..Eiiii....mmg la ko sengaja cari nahas..Ishhhhh.....si asben duk snap gambar je tau Bkn nye nak marah ke apa..mmg 2 2 sama.





Ko senyum lh senyum..


 itu dia penutup minuman melangkah baik menuju ke longkang

 
 & ini plak sampah yang ko kutip heh

 
 Yehhh...saya berjaya mengangkat penutup ini
menuju ke longkang

 
 saya la bibik & saya la jg isteri solehah

 
 Ha baru ko tau bila gate dh kunci..men la sorang2

Selepas dah puas melayan Ryan diumah, saya pun terus menuju ke rumah mama..Di sana xlah Ryan bosan men sbb nye ramai yang suka melayan & bole berjumpa ngan sepupu dia Nia.Saya cuma perhatikan dari atas rumah mama gelagat semuaorg..Dan inilah yang saya snap..To Kzue....walaupun jauh dari pandangan mata, saya pun snap pict anak kesayangan untuk tatapan ummi tercenta..Nia, meh senyum..ummi rindu kat nia..Sian ummi..cak...cak...Nia pulak dgan xsemena2 pun menyebut senyum...senyum....Tp yang xleh tahan "barang antik" xpenah lepas dari pelukan..Ko ni nia...


 
itu dia si bibik Ryan ma n aya

 
 ryan n ecin

 
 Ini dia parut jatuh men kete kuning...uhhhh...
noughty ko erk...

 
 ma n nia

 
 nia n ma

 
 itu dia aksi melentikkan badan dr nia

 
 lpas men,mkn,men,mkn

 
 Nia rindu ummi

 
Ummi rindu nia x?
hehhehehehhe

So, kzue...lepas ni dah jgn sodih2 wokey...InsyaAllah nia sihat n happy selalu....Next time saya upload lagi kisah dia. Chow

3 comments:

  1. nia kem calam kat ummi...tp bila sy tnya nia ummi mane? nia ckp mam..mama...hehehheheheh

    ReplyDelete
  2. uwaaaaaaaaaaaa...windunya same itu budak...da besau da dia..ekekkeke...bdukung sokmo, mmpos la kena blanje ma psni hehe,sian asik dukung nia n gebor busuk nia skali ekeke..papepun, thx alot..nti tgkap pics ag eh..lmbt ag nk tggu raye cina nih...

    ReplyDelete
  3. ok...no hal.....nia pun skrg ngan say nak dukung sokmo
    dh slalu g umh..nanti weekend nak bwk dia tdo umh plak.....jgn jeles

    ReplyDelete