syurga ku

syurga ku

Wednesday, April 07, 2010

expected



Dah lama x tanya progress tentang bila boleh masuk umah baru ni..adoyai....naik malas dah nak calling2 bagai ni tp semalam tangan tergatal nak call pemaju..Ingatkan nak wat renovation sikit sblum pindah umh ni n then call la pemaju nak xnak..Pemaju ckp bulan 6 you all boleh duduk dah..itu janji pemaju tp xtau la plak kang tetiba ader je perubahan..Tu malas yg nak beria sgt..

Dari bulan 4 ke bulan 6 gara2 byak sgt contengan budak2 nakal.binawe betoi la vandalisme x abis2.Pemaju kene touch-up smula mane yg patut.Seb bek umh xkene sbb berkunci.alhamdulillah..Mula ingat nak wat skit renovation sblm masuk, tp pemaju xboleh nak bg kunci sbb diaorg takut bila owner wat renovation, nanti habis bdak2 jahanamkan..ye x ye jgak so kitaorg decide tgu je la...

N kepada my friend Szana n the gang....sila tgu bulan 6 ok @ bln 7 paling lewat if u all nak masuk umh sewa kitaorg skrg ni...

No comments:

Post a Comment