syurga ku

syurga ku

Monday, April 12, 2010

Selamat Bersalin & Selamat berpantang 4 2nd time to...



pict yg di ciplak dr belog empunya diri..
hahhahahha



Entry ni khas buat SIL saya yg sorang ni...Saje je sy dedikasi kan khas buat dia sbb saya bosan duk kat ofis menungu ketibaan bos balik dr Indonesia selama 1 minggu & selama itu jgak la saya jd raja segala raja.Dtg sesuka hati & blik pun sesuka hati...hahahahhahahaha.....

Ae ni patut nya last due dia deliever tp apakan daya dugaan dari Yang Maha Esa kita harus terima dengan redha...Sememangnya berat mata memandang berat lagi bahu yg memikulnye..Saya faham dan tau caner perasaan dia saat & ketika ni tp saya hanya mampu berdoa moga2 kzue tabah setabahnya menanti detik kelahiran putera pertama ni nanti..
InsyaAllah segalanye akan dipermudahkan...Amin Ya Rabbal Alamin...
Kitaorg sume tetap disisi Kzue..

Memang pun kan bila baby yang patut kua ikut due xlepas2 lagi, mau x wisau..takut, sedih,kesian sume bercampur aduk..kesian kat mak nye 1 hal, kat bb pulak satu hal..aduhhhh....Tapi Kzue tetap maintain setiap kali saya tanya..."Kzue katne?".. "sakit dah ke x?"... Dia tetap cool & jawapan nye tetap sama..Memang dia seorang umie yang begitu tabah.Mau x nye, si Nia pun xpenah dilempang secalit pun ni kan pulak nak emo xtentu pasal...Dia mmg xcamtu lain lh saya kenkadang emo kat Ryan...(tp saya pukul dia tetap dgn niat penuh kasih syg...) Mmg umie Nia yg terbest.. !!!  I'm proud with u Umie Dania.

N lastly...hope sume nye bjln lancar & moga yg kuar nanti comey cam Nia si mata bulat..heheheheh...

 Ni turn dia & next month (Sept) turn saya pulak..Ini dugaan dia & dugaan saya belum pasti..Moga2 kita sama2 dibawah lindungan Nya...

* (Danial .......... Bin Amir Shahril )......hehehehehhe...pecah suda tembelang.


2 comments:

  1. if kzue terbaca entry ni...jgn mengalirkan airmata tau..hehhehehe..saje2 jek ni tulis...bosan weh...

    ReplyDelete
  2. mengalir airmata kesyahduan wakaka....tabah la sgt aku ni eh...lalalala....

    ReplyDelete