syurga ku

syurga ku

Saturday, October 24, 2009

xde kerja....cari kerja.....


Org len best duk mengulit lena hr ni tapi saya hampeh nyor...org meraikan hari keputeraan sultan, sy.......meraikan sorang2 kat ofis berteman sepi...huhuhuuhuu....sedeyyyyy........

Xtvt part ini adalah xrancang sebenar2 nyer namun tetapi, bagi mewujudkan suasana "peace no war", sy pun snap la pict ni utk suka2..hehhee...

Kejadian ini berlaku:....



Gumbira sebenarnya hati selepas buget family dibentangkan...(not budget oleh PM tau...) dipengerusikan oleh Director Board Of Family MR AYA CHOT & dihadiri oleh saya selaku pendengar tetap seumur hidup dan juga MR AYA JRayyan yg mencatitkan minit ntah apa apa ntah.....Topik yang diperbincangkan tidak lah se grand di Parlimen tetapi semua hutang piutang saya & family dpt dilunaskan & perbelanjaan seterusnya di capai dgn senyuman...(boleh g sopping ke yang???....smpat sy mengusik asben saya & asben pun berkata...ko nih...kata nak angkat moto se, xabis2 nak soping...hehhehehehe......) sy dgn tawadduk nyer menundukakn kepala tanda sy dimarahi..& dgn tidak semena2 rambut sy di tarik oleh sang kenit yg membuatkan sy menjerit........SAKITTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT......................




 ini dia suasana sebelum buget dibentangkan..keliru mana nak mulakan dulu ni..

 
bia sy amik part watkan air...sila besabar sume..
cuma cawan spiderman sahaja yg ada...cwn lain sy masih blum betah memegangnya 
ucap si kenit rayyan


ini sampingan sahaja wokehhh


 Ini dia wajah slpas buget siap dibentangkan...


 ini dia bilik tido sy di alam fana mimpi...engkau pula berdusta...aku tepenjara....
(sila abihkan lirik lagu ini sendiri)


 xtvt sehari sblum kejadian buget berlaku
kita pilih mane yg bekenan...hip..hip...huray..

 
 i want this....wahh...anak saya dh pndai speking da...
lokasi di Kota Paris @ Kuantan


tgok bola smbil cabut rumput..

 
 pict yg xde kene mengena.
sila abaikan

 
 ini pun pict sampingan sahaja..

Demikian lah cerita untuk entri kali ini..ini hanyalah sekadar suka2 bagi menghiburkan perasaan apabila di cuti Keputeraan Sultan Phg dibekukan oleh pihak majikan..Sungguh murka sultan saya untuk pengetahuan semua...





1 comment:

  1. bos hang tu pesen apa heh???? org cuti umum lh...gtau sikit bos hang tuh..palehhhh...

    ReplyDelete