syurga ku

syurga ku

Tuesday, August 07, 2012

malas masak

Sampai dr kg aku xrehat..kemas umh + basuh baju + lipat kain + sidai baju + packing baju anak2 + gosok baju sek + sental toilet...Settle..en aya vakuum kete kejap..last dh siap vakuum tertido..aku mandi.nait mmg malas nak msak aeni..tnya en aya nak buka apa..dia suggest berbuka kat luar je sbb dia nak g amik keje kat ofis.so terus on..

Kedai Sobariyah kat traffic light pilihan dia..kitaorg 630ptg trus ke kedai kuning ni (sbb kusi sume kaler kuning ) nak book n pilih lauk..menu nya...:

AIR : jus tembikai (en aya)
          nescaffe ais (aku)
          teh o ais (aku)  -----> tamak

MKANAN:  nasi putih 3
                     ikan kerapu 3 rasa
                     sotong celup tepung
                     kailan ikan masin
                     sambal belacan
                     sup tulang + daging
                     murtabak dr bulat

lepas dah siap oder, g opis dia jap amik keje opis sok nak kene submit..ok kona pulak kat murtabak.ni pun dh kat kul 710 baru smpai kdai mkn..menu kitaorg dh siap.meja no 7..

lagik 5 minit nak tgu azan..dan lagik..sambil2..









Sume rm60.60 tunai..alhamdulillah..lebih kepala ikan kitaorg tapau bwk blik umh..lpas dh mkn singgah jap kat tunas manja beli brg dapur then terus balik..mandi, en aya trus wat keje opis sambil anak2 duk men menan kat bilik sendiri...

jam 11 sume msuk tido...
 

No comments:

Post a Comment