syurga ku

syurga ku

Monday, August 06, 2012

suasana berbuka kami

terpaksa cut apa yg aku dh taip...tp betul la SIL aku ckp....kang2 baik la tuh....aminnnnn

 Berbuka ala2 potluck ramai2 kat depan bilik aku..mcm kenduri pulak mkn kat depan.
 lepas je siap kemas pinggang mgkuk, ehh tetiba..." abg, beg sabun dlm kete xbwk naik lagi"...ehhh aku terlepas ckp..kantoiiii...aku dulu la yang beralah.....

dia pun sampuk...ok2 jap abg amik..wahh kan dh bebaik tp still dingin2 je lg..tiba je wktu tido..ehh tetiba mintak ampun...berlaku la episod drama......kahkahkahkahkahhh....KAMI DAH BERBAIK.

ok sahur tu pulak cam bese..mkn nasi lebihan berbuka je..

Esoknya lepas sahur kitaorg dh gotong royong kemas umh lap dinding perabot.maklumlah raya kali ni sume berkumpul kat Pekan..aku pun tpaksa tukar plan beraya kat Pekan dulu..hehhehe..ni pun laki aku yg mengofferkan diri...xpe pun kTn - Pekan xjauh pun..20minit dh smpai.xyah nak gaduh2.

Menu berbuka Ahad tu Nasi Ayam Makteh...xpyah nak cite..tgok gambar dh tau camne suasana kitaorg bila bkumpul..

 baru standby idang nasi ayam.

 kan dh mcm kenduri..ni pun baru sekerat org balik

 oren + bandung

sebalang mmg wajib.
manusia ramai
 
 tertib lagi

 ha tgok...

 
 dah bising bangau dah..


mme best...mula xleh mkn kat area sini sbb ada meja besar kat tgah2 tuh...aku suggest mkn dpn tv je la sbb mlas nak angkat meja tu..alih2 aku g Kontan jap ptg tu dorang dah siap alih..tp bagus jgak sbb mlm nye kan live badminton...hehhehehheh..

Sahur kami pun mkn ns ayam jgak...keesokan nya xberbuka dh kat kg..masing2 nal blik sbb sok keje..

No comments:

Post a Comment