syurga ku

syurga ku

Thursday, August 30, 2012

musnah planning


Banyak hikmah benda sume ni terjadi..Last minute allah nak tunjuk..Program kami nak buat family day ke Camerons Highlands esok 31 ogos - 2 sept 2012 akhirnya terungkai bila company kene tipu dek penyangak Cool Point Hotel..mcm sial je...

Tapi ko wat keje ni xsiap..ko nak tipu ngan salah org..jgn cabar aku bila aku betul2 yakin tapi ko kecaikan harapan aku ngan company aku..aku terima bila bos marah aku tapi ko siap..aku janji apa yang aku buat berhasil dgn bukti2 yang aku ada..

Utk bos aku & staff ofis, aku wakil atas sume ni jika benar ini kecuaian aku, insyaallah aku berani bertanggungjawab sbb aku tau aku di pihak yang benar...

Pada ipd camerons & ipd kuantan aku harapan siasatan dapat dijalan kan dan hasil yang aku/ofis akan terima membuat kan kami tersenyum bangga walaupun program ni terpaksa ditunda..asalakn xde lagi pihak yg mudah tertipu ngan bangsa penyangak mcm ni..

No comments:

Post a Comment