syurga ku

syurga ku

Friday, September 07, 2012

sedangkan lidah lagi tergigit....


adat la asam garam..gaduh baik masam muka kecik hati ada nye bila dh hidup berumahtangga...
aku?
emm gaduh jugak la...hehhehe..xpenah terlepas...people not perfect...
masam muka kali ni ada bersebab..kecik je pun tp biasa la bila api jumpa air...

mentang2 aktif pesbuk dah...bila tercuit je...post kat pesbuk..nak ckp xinginkan walaupun sebelah menyebelah...angin EGO ada tu yg xpayah..

dia kasik aku benda ni...


menangis hokeyyy....jgn kata aku xnangis...hatta tulisan biru tu pun habis aku baca jgak...giler sensitif...

pastu aku send dia yg nih....xde motif pape pun sebenar..just for fun je in our life kenkonon2 nye..puiiiii...


ingat menginagti tu xsalah..tapi penting lagi ada..

bila dah gaduh..rindu..syg tp kan xnak tegur...tu sume hasutan iblis syaitonnn...

xmoh cite...dh lepas..lepas...aku mmg suka gaduh2 pastu baik tp bkn terus baik..ada lambat ada cepat..ngajuk sikit je..bese la pregnant lagik la cepat sensitipp...

smlm balik keje terus masak..utk kami 3 branak tp utk dia jugakkk...saje malas nak tunjuk..msak cepat2 sbb aku tau dia nak g keje pas mgrib..petang tu dia p ronda ngan budak2, aku pun apa lagik celok dia punya enpon...sekali bila aku on jerrrr..tereperanjat gua....

nak tau??? dia ni romantik xnmpak..

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

sepanjang wat hal sndiri..upernya dia rindu kat aku..dia tukar wall enpon dia pict kami berdua....sblm ni pict anak2 je yg dia tale..

ohhhhhh.......


terus aku tersentak....perasaannnggg len terus..msak pun cepat2...mandi solat...dia cuit vontot pun aku wat2 dono tp nak tsenyum dah....kahkahakhakhakhhhh....

seisi ampun maaf dipinta bjalan dngan tenang.. dia ckp i love u, aku pun kata love u jugakk la..xkan xde blas..aku kan biang..dia janji


xde pe pun tp terasa syahdu pualk tetiba....smallthings je pun...

pg tadik aku msg dia.."cantik wallpaper enpon"...

dia balas..."syg bini".....hehehehehehehehe..

dan2 pagi tadik one more planning aku amik tanpa diduga....konon2 dah berbaik2 .... bercuti ke apa ilangkan stress best jgak..terus la nak convert besday zarra sekaliarung 17 sept nih..

jeng...jeng...jeng.....


 



No comments:

Post a Comment