syurga ku

syurga ku

Friday, December 20, 2013

happy belated besday - 33


alhamdulillah..20 Nov aetu genap dia 33tahun..masih diberi penafasan, kehidupan, kenikmatan dibumi ini..aku mmg xdan sgt nak celebrate pape sbb dugaan bln november mmg sgt2 mencabar.

 

ok aku cite pasal besday dulu..aku aim kek mcm ni dh lama cuma aku ni..emm bese la nak pape kene ada perancangan dr awal..yedak..pulak tu tgah2 bln kan besday dia..so buat apa yg termampu dulu la.aku xkaya sgt nak buat apa je terus je on..apa yg aku ada selama ini, cukup utk membahagiakan kami.alhamdulillah..rezeki tu masing2 la. important is SAVING..

 aku dh byk tgok kek mcm ni.. aku aim nak patern camni sbb en aya ni giler suka kitkat !!
asal g kedai kitkat konpom beli.
so meh kasik sakit gigi sikit, kencing manis sikt
choc moist cake

 tara....
aku sebenarnya nak kasik suprise kat dia tapi xmenjadik wehh planning aku
sbb duit kek ni aku pinjam duit dia dulu..ngah3..
arrr lantak. 
tapi bila kek smpai aku xkasik sapa2 tgok !!
alip lam lam ha sapa tgok dia berdosa

oleh kerana nak bg suprise kan, kene tutup mata dia dulu..meraban aku carik tali phg ni
jumpa dlm laci sependa dia upernya.aku sbnarnya nak raikan sesama kami je kat umh nak masak2 sikit tp sbb en aya ni rapat ngan mak adik2 dia, so nak potong kek ngan dorang sekali.
aku xkisah tp kang nyusahkan je. tp no hal sblm tu dia dh call sesiap.
mula aku ikat bese tp dia ckp jarang blh nmpak..wahhhh bgus ko xngelat.
pastu aku ikat double.done

 ok kek ada kat sebelah dia dah..

terkezutt kauu

 nyawa aku

syg korang ketat2

 nmpak mata aku?
kan..

happy besday bunga KAEMBONG

 anak2 aku mmg suka sgt potong kek
dia ni pun nak jgak

 ni lagikkkkkk la xblh..MESTI ADA xkira la kek sapa
mmg dia suka

ok dah siap2 bergambar kat umh depan kek sebijik, wish sikit pastu terus gerak umh maktua pulak..dorang time tu otw nak blik umh dr kenduri kat kemaman.

dia pun sakit mata tmbah demam jugak
bkepit je mcm mgnet

 1

 2

3
4 sepupu

ok balik cite pasal demam pulak...ank aku si zarra kene demam..lama pulak tu dlm 2minggu lebih baru kebah..jangkit pulak kat anak bongsu aku si Byqa. dlm pd demam tu sakit mata pulakkkkkk..aduhaiiii..kat 2minggu jgak..dah baikk aku pulak dh kene demam sekali ngan skit mata..Mmg dugaan sungguh.

Masa ni la aku korban kan masa tido setiap mlm.panas dorang mencecah 40drjah..tu pun aku pinjam termometer jiran.dia kasik pinjam..bkn tu je.ada lagik jiran sblah bg pnjm bantal sejuk utk demam ni. Ya allah terima kasih la byk2..at least blh jgak membantu selain aku tmpal cool fever, jerlun air bunga raya, ubat segala. ni la demam paling lama aku rasa sbb sblm2 ni pun dlm 5ae dh kebah..

 masa ni dia dah demam2 dah
anak2 ni time demam mmg akan carik ibu jugak
xde nak carik bapak dorang
tu yg ckp syurga dibwh telapak kaki ibu
pengorbanan seorang ibu kan..
aku percaya


ngan tumbuh ulser sekali..ehh mmg azab tp aku terima dugaan Ilahi

 byqa demam mmg kesian sgt.
ulser nya, sakit mata nya..
alahaiii menangis aku gendung dia g klinik sbb 1ae xminum xmkn sakit tekak nak telan
masyaallah berat sgt rasa time ni
tp aku redha sbb aya ada ngan aku
time mlm dia xde
dia suka tido dr jaga anak sakit.
dia suka duk selimut smpai ke kepala.aku jadik burung hantu

ni lagik mcm alien
aku dpt mc 3ae je..tp nasib msuk opis dh pudar skit merah.
azab

yg masih bertahan kuat antibodi en aya ngan ryan je xkene lagi..insyaallah semoga segala yg kami alami aku percaya sebahagian dr pembersihan dosa2..



No comments:

Post a Comment