syurga ku

syurga ku

Friday, December 25, 2009

congrat's to my cousin



Entry ni khas saya tujukan buat my cousin Ammar n Ayie atas kecemerlangan mereka dlm exam PMR smlm...Meskipun exam xlah sebesar mane tp this achievement is very meaningfull for them..Awak berdua berjaya membuat ibu bapa mengalirkan airmata kegembiraan..SYABAS !!!!  Im proud both of you...Untuk Ammar n Ayie jadikan kejayaan ini sebagai pemangkin semangat untuk meneruskan cabaran dimasa akan datang..Kegembiraan awk berdua adalah kegembiraan kami sepupu2..


So, smlm kmie n family dengan ikhlas mengajak sebahagian dr anak beranak :- WANIE + FAMILY, TEHLAN + FAMILY, CIK AR + FAMILY, MAKTEH  +  FAMILY  (28org) untuk menjamu selera di Restoren Aliff Tomyam sebagai meraikan kejayaan mereka berdua..xkisah la mkn kat mane2 pun tp yg penting kita dapat raikan hari sejarah mereka bersama2.



 tgah menunggu oder smpai

 
 itu bkn air tebu tp air juice epal milik nina

 
 tu cik ar yg sedang menonggeng bsuh tgan

 
 ini maid ke 7 saya
sulianti sukarnojoko namanya

 
 marsya, sarah, ma, ryan, nina, marjan,kwanie

 







3 comments:

  1. wh0a!..ramai glex!!!...jelesh2!!

    ReplyDelete
  2. congrats to ammar n ayie....jelesnyer x dpt mkn same ekekeke...

    ReplyDelete
  3. hehehhe...xpe mybe kat kg nanti dorang buat kot..insyaallah..kat restoren tu bising ngan anak branak kt ajer la..nak2 ayad no 1..
    nak saya list kan apa menu nyer? kuikuikui.....tq to kmie n family..

    ReplyDelete